Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 04 sep 07, 19:02
Opprinnelig postet av hedvalen
Opprinnelig postet av Morgaine

Er PH kjent for flatfyll? Dra vi på samme kamper? Alle FFK - supportere var drita i Stockholm? Halloooo?Da så du tydligvis ikke meg og de jeg sto sammen med.

Hva med på kampen i går? Han som var rusa og ble ført vekk var i hvertfall ikke noe "juletre". Ikke en rødhvit farge å se på den gutten.

Er ellers helt enig at overdreven drekking før kamp er en uting. Greitt å kose seg litt og komme i stemning, men enkelte klarer tydligvis ikke å begrense seg.

  

selv om jeg ikke så deg(da jeg ikke vet hvem du er) så så jeg veldig mange andre der som var sørpe fulle..

 

hvis du hinter til at denne persoenen som skal ha vært rusa  og ført vekk fra vaktene skulle vært medlem av BRH bare pga at han ikke har på seg suppprter effekter så venter jeg at du kommer med en unskyldning snart,   for det er det dummeste jeg har hørt noen gang.  å det regner jeg med at du skjønner selv å egentlig..

Vel. Kanskje du bør komme med en unnskyldning selv? Du påstår at PH er kjent for flatfyll og at alle du så i Stockholm var drita. Kanskje den kammen du dro over med der var litt for grov?

Hvordan skal jeg vite hvem som er med i BRH? De har jo ikke akkurat stempel i panna? Når han fyren ikke har supportereffekter og henger rundt sammen med gutta i Burberry, antar jeg at han er en av kammisa deres. Vel, det er tydligvis feil, så beklager det. Og sjøl om han hadde vært det var ikke mitt poeng å si at alle i BRH er rusa idioter.

Det var mer et bevis på at alle grupperinger har folk som ikke alltid klarer å være A4.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340