Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 03 sep 07, 09:07

Opprinnelig postet av Husgutt
Er da ingen heksejakt, bare at man konstaterer at han ikke er god nok.. Gode skudd? Er det 1 april her idag eller? Det stangskuddet han hadde tidligere i år var sleiv/unntaket som bekrefter regelen.


Har ingenting i mot Ramberg, men han er ikke god nok for dette nivået lengre.

Ramberg er da bedre i dag enn han har vært noen gang. Hvi sdet er noe tidspunkt han har vært god nok for TL så er det nå.

Nei, det er ikke første april i dag. Så du behøver ikke komme med tullprat. Ramberg har fyrt av tre solide skudd så langt i år, og tre ganger truffet i treverket.

Jeg hadde virkelig unnet Hansi at de tre skuddene hadde sneket seg noen få centimeter på rett side, så hadde det kanskje blitt en slutt på all denne sytingen om at han ikke kan skyte. Det kan han så visst, og får han snart litt støtte fra sitt eget publikum ss kan det være han treffer på innsiden av stolpene snart også.

Fytterakkern så mange utakknemlige fans det er her. Hadde man vist litt respekt så hadde man latt dette være en tråd til støtte for Ramberg, hvor man for en gangs skyld lot kritikken hvile (fortjent eller ei). Men nei da. La gå fra seg en sjangs tiil å slenge skit mot Ramberg? Hvordan kan man vel?

Men vi har alle rett til å si hva vi mener. De som synes Ramberg suger har rett til å skrive det av full hals. Og vi andre som synes kritikken av enkelte spillere går over alle grenser og vitner om elendige holdninger og usympatisk sutring fra egosentriske folk som ikke burde kalle seg supportere ettersom de ikke eier hemninger mot å ødelegge for egne spillere, vi har lov til å si det.

Det hadde enda vært noe å oppleve at de som slenger den sterkeste kritikken mot spillerne våre også hadde vist at de tåler å ta i mot kritikk selv. Det finnes knapt noe mer patetisk på et diskusjonsforum enn krasse kritikere som ikke tåler kritikk mot seg selv.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340