Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 03 sep 07, 00:34

For meg så handler denne debatten om hvordan jeg kan bidra når FFK spiller kamper. Jeg kommer aldri til å spille fotball i Eliteserien. Allikvel ønsker jeg å bidra med det jeg kan for at FFK skal gjøre det bra på banen. Jeg er fullstendig klar over at mitt lille bidrag er rimelig mikroskopisk sammenlignet med hva den enkelte spiller har mulighet til å gjøre på banen. Jeg synes likevel at man skal huske på det gamle ordtaket om at mange bekker små, gjør en stor Å (elv). Jeg tror at med mange slike mikroskopiske bidrag så kan vi sammen være med å bidra slik at ballen går stang-inn fremfor stang ut. Kall meg gjerne naiv, men jeg velger å ha tro på dette.

Selvtillitt er ALT for en fotballspiller. En middels fotballspiller med troen på seg selv presterer mye bedre enn en spiller med bedre ferdigheter og lavere ferdigheter. Selv om man må ha et minimum av ferdigheter, er fotball også utrolig mye psykologi. Dette er bevist gjentatte ganger.

Det skulle holde med en IQ litt høyere enn skonummeret for å forstå at et "off" fra noen tusen mennesker har sin påvirkning på selvtillitten. Jeg tror faktisk ikke det er spesielt motiverende med noen tusen mennesker som banner hver gang man misslykkes på en pasning eller piper når en skal på banen. Suporter betyr rett og slett en som støtter. Så lenge kampen pågår, mener jeg at enhver supporter bortimot plikter å se bort ifra hva han egentlig mener om hver enkelt spiller. Man må heller fokusere på hva man kan gjøre for at de enkelte spillerne skal prestere best mulig - uansett hvor liten den påvirkningen er. Så får vi heller ta diskusjonen i ettertid....

---------------------------



God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340