Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 01 sep 07, 18:07

Syns ikke det er noen grunn til å stille spørsmålstegn ved Grönis sine valg, han har jo tross alt ført oss langt opp på tabellen.

Bruket av Ramberg kan selvfølgelig alltid kritiseres, men det ligger nok et grunnlag for det. Vi må huske på at det er mye som skjer på treningsfeltet..Og presterer man godt på trening, burde man klare det på kamp også. Desverre gjør ikke Ramberg dette.. Men han får mye urettferdig kritikk. Det jeg syns han burde ta til seg selv og trene på, er avslutninger. Det er tross alt mye bedre med en avslutning av angrepet, enn balltap og kontring.

Kouadio kommer nok til å få sjansen fremover, det er bare for ham å fortsette den gode trenden.

Men kritisering av Grönis trenger vi nok ikke. Han er en veldig flink trener, som jeg tror vil føre FFK til topps i norsk fotball, og forhåpentligvis gjøre det så bra at han sammen med Eggen får heltestatus i Plankebyen!

---------------------------

Jeg beklager overfor dommeren, men når det er sagt så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett. - Henning Berg etter tapet mot Rosenborg 2006-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340