Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 01 sep 07, 13:57

Jeg synes ikke ramberg er så værst, med unntak av skuddfoten, som holder godt artig-fotball nivå. Men det er jo ikke det som er poenget. Poenget er at Grønhagen, som har så uendelig mye mer greie på fotball og fotballspillere enn samtlige her inne, mener han skal spille.

Tror dere ikke ikke Grønhagen ser feilpasningen og sleiv-skudda? Men tror dere ikke han ser løpskapasiteten, evnene til å holde på ballen til Kvisvik kommer seg i posisjon, de smarte pasningene og evnen til å dekke opp motstanderenes passningsalternativer? Han har hverken skuddfoten, taklingsstyrken eller innleggsfoten som kommer på TV2 sporten, men gjør allikevel en stor jobb for laget.

Til slutt: Hva i svarte er vitsen med å rakke ned på en spiller på sitt eget lag? Det verste er at man mobber en enkelperson, men det er ikke mye intelligent å mobbe en spiller på ditt eget lag. Det blir like idiotisk som å mobbe en i sin egen famile eller en på jobben. Det er rett og slett å pisse i sin egen brønn, det går faktisk til slutt ut over deg selv og felleskapet, og verst av alt, en enkeltperson.

---------------------------

Bjørkøy som Statsminister!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340