Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

BaraBajare

Bedriftsspiller
Ble medlem: 31 aug 07
Innlegg: 5

Lagt til: 01 sep 07, 10:45
Opprinnelig postet av TgfkaFFK

Dere må huske at vi har med svensker å gjøre. De har forsøkt å gå i krigen flere ganger, men det har som regel gått dritt, unntatt mot norge, der de fikk herske over et land med bare fjell, men klarte å få kongen drept under invadering.

Vi snakker om landet som har laget JAS Gripen. Svensker har forsøkt å lande det flyet på flyplass: Det gikk dritt, så da kanskje i parken midt i stockholm sentrum? Legg spesielt merke til den piloten som hedrer svensk tradisjon ved å stikke av når det begynner å bli alvorlig.

Vi snakker om hjemlandet til Thomas Quick, Fenrik Flink, LaserMannen og Hagamannen. Landet som har nasjonale mesterskap i klystér, landet som solgte 10 mill tonn jernmal til tyskerene hvert år under krigen. Landet som lånte ut jernbanen sin til tyskerene under under invasjonen av norge. Landet som deporterete norske flyktninger til tyskland under krigen.

Det er bare en gjeng feige og pysete halv-nazi`er fra et gudsforlatt land, som gjør hva som helst for penger eller oppmerksomhet.

Vi kan ihvertfall være stolte av våre spillere, det kan ikke Baj(s)en


Men herregud min vän nu får du allt lugna ner dig lite

Jag ska med dra vidare nu men vill bara önska er lycka till i fortsättningen och jag hoppas eran satsning lyckas och ni får spela i europa kontinuerligt framöver

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340