Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5518

Lagt til: 01 sep 07, 10:27

Skrev dette i en tidligere tråd, og står for det:

Jeg svarer fordi jeg føler meg litt truffet. Jeg har gjentatte ganger kritisert Ramberg på dette forumet. De som sitter innenfor en radius på 2-3 meter fra meg på tribunen har nok også fått med seg at jeg til tider er misfornøyd.

Jeg kritiserer ikke spillerens tekniske ferdigheter med ball. Heller ikke hans overblikk og evne til å lese spillet. Pasningsfoten er det heller ikke noe å si på. Ingen tvil om at løpsstyrken er bra, selv om han ikke er lynrask. Innenfor alle disse områdene holder han høy tippeliga standard etter min mening. Han er ikke noen stor hodespiller, men så er han heller ikke stor. Avslutnings egenskapene lukter det kanskje heller ikke svidd av.

Alle disse ovennevnte egenskapene har han tilegnet seg gjennom mange år med målrettet trening. Manglene blir bagateller sammenlignet med det som er positivt, og det er mange spillere som trener seriøst og lenge men aldri når Rambergs nivå.

Det som da er så frustrerende, etter min mening, er at han konsekvent trekker seg unna i alle dueller og taklinger. Vi ser spinkle unggutter i TL som trår til så det gnistrer i taklinger og hodedueller med langt mer storvokste motspillere, mens Ramberg holder seg langt unna denslags. Dette trekker ned helhetsintrykket til de grader i mine øyne. Dessuten har ikke dette noe med ferdigheter å gjøre, men med innstilling.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340