Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 01 sep 07, 00:40
Opprinnelig postet av bajen4ever

 

Fredrikstadspatriot gissa var jag tagit följande citat ifrån? :

"2.1 — Oppfør deg!

Her på forumet forventes det at du oppfører deg skikkelig og holder en saklig tone i dine innlegg. Selv om du får lov til alt hjemme, gjelder dette ikke her. Barnslig oppførsel tolereres ikke enten du er 40 eller 12. Diskuter sak, ikke person!

2.2 — Respekter andres alder

Husk at det sitter mennesker i den andre enden, mange av dem barn. Sjekk alder før du skriver, og formuler deg deretter. Dette gjelder også andre veien.

2.3 — Personangrep, sjikane og banning

ffkupporter.net tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Du skal vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, rase, nasjonalitet og livssyn. Debatten blir bedre uten nedsettende kommentarer om andre. Dette gjelder også angrep/sjikane mot firmaer og "offentlige" nettsteder (f.eks. Dagbladet og VG). Synsinger og rykter skal ikke fremstilles som fakta"

 

Föreslår att du läser igenom det en gång och svara mig sedan om ditt inlägg motsvarar de förväntningar som reglerna säger?

 

hva gullig !!!

 

Dere slo oss på en unfair måte og bør respektere at vi ikke helt i godt humør av den grunn. Legg dere til å sove og drøm at dere en dag, en dag i fremtiden kan være stolte av deres lag`s prestasjoner, for det er faktisk jeg. Stolt over å kunne kalle meg Fredrikstadpatriot, for på mitt lag har vi spillere som er opplært til å spille fotball, mens dere tydligvis er opplært tll å filme dere til avansement! Og om dere er stolte av hammarby`s prestasjoner i Torsdagens kamp, ja da sier det mest om dere!

Jeg skal også beklage min oppførsel ovenfor deg og andre her og nå! Jeg skulle gjerne sletta inlegga mine om jeg kunne da jeg gikk langt over streken! Og selv om jeg vemmes med disse ord: Lykke til videre i UEFA cupen.

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
Fredrikstad Stadion - Felt P, Rad 7, Sete 11.


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340