Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tiger

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 06
Innlegg: 660

Lagt til: 31 aug 07, 23:36
Opprinnelig postet av bajen4ever

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
så kan jo dere trene på fair play eller noe! For jeg  så faen ikke mye til fair play på de svenske fittene på laget deres igår! Makan til uintligente idioter skal en lete lenge etter! For faen glad jeg er norsk etter å ha sett det dere presterte forbanna svenske bavian!

 

Fredrikstadspatriot gissa var jag tagit följande citat ifrån? :

"2.1 — Oppfør deg!

Her på forumet forventes det at du oppfører deg skikkelig og holder en saklig tone i dine innlegg. Selv om du får lov til alt hjemme, gjelder dette ikke her. Barnslig oppførsel tolereres ikke enten du er 40 eller 12. Diskuter sak, ikke person!

2.2 — Respekter andres alder

Husk at det sitter mennesker i den andre enden, mange av dem barn. Sjekk alder før du skriver, og formuler deg deretter. Dette gjelder også andre veien.

2.3 — Personangrep, sjikane og banning

ffkupporter.net tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Du skal vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, rase, nasjonalitet og livssyn. Debatten blir bedre uten nedsettende kommentarer om andre. Dette gjelder også angrep/sjikane mot firmaer og "offentlige" nettsteder (f.eks. Dagbladet og VG). Synsinger og rykter skal ikke fremstilles som fakta"

 

Föreslår att du läser igenom det en gång och svara mig sedan om ditt inlägg motsvarar de förväntningar som reglerna säger?

hehe... forstår at folk blir litt frustrert, men livet må gå videre.

Ser ut som fredrikstad begynner å få samlet sammen et godt lag, vi kommer nok til å få mange fine kamper i fremtiden. Dette blir nok ikke siste gang vi spiller i europa. Glem det som har skjedd og tenk fremover.

Lykke til videre i uefa-cupen Hammerby.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340