Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 31 aug 07, 07:38
Endret: 31 aug 07, 07:38
Opprinnelig postet av LarsH

Jeg beklager på forhånd at jeg hogger hue av noen nå, men i kveld er jeg bare forbanna!!!

Dette vet jeg er tatt opp flere ganger i andre tråder, men nå må jeg bare nevne det igjen! Dem som sto bak meg på "plankehaugen felte" i dag fikk meg nesten til å tippe helt over!  Dem sang ikke. Nesten så dem ikke gadd å klappe. Men å slenge dritt(høylytt) til egene spillere i 90 min, det klarte dem!!!  Hva faen er det for noe???

Greit at jeg selv kan bli oppgitt over egene spillere innimellom, men fra første minutt var det tydelig at de hadde bestemt seg for at han derre Ramberg, han var bare dritt dårlig. Og når Hoås kom inn.... ja det er lenge siden jeg har hørt så mye oppgulp for å si det sånn!  Greit nok at jeg ikke skjønner helt hvorfor han kom inn. Men når en FFK spiller kommer inn så gi mannen støtte for faen!  Vi er der for å støtte laget og de 11 som er på banen til enhver tid!  Samme om vår personlige mening er at en eller to av dem ikke skulle vært der! For det er ihvertfall helt sikkert at en spiller som hører bare dritt uansett hva han gjør ikke klare å ta frem det lille ekstra... Kansje det lille ekstra som skal til for å avgjøre kampe!?!

Nå skal jeg ikke mase om at PH feltet kun skal være for syngende supportere da det er tatt opp mye i tidligere tråder, men det jeg skal mase om er at folk som kun klarer å slenge dritt til egene spillere og ikke klarer å synge kan enten finne seg et annet sted på stadioen (f.eks sammen med borte supporterene) å sitte eller bare holde seg hjemme! For dere har vi faen ikke brukt for på PH feltet!!!

Så med dette håper jeg at dem dette gjelder tenker litt over dette å skjerper seg, og jeg tror nok ikke jeg er alene om å mene dette. For man er vell medlem i PH å drar på kamper for å støtte laget og ikke for å ødelegge motivasjonen til egene spillere?

Til slutt vil jeg bare si at det var jæv.... synd vi ikke slo ut hammarby i dag! Vi var best! Det var vi som ville spille fotball!    Takk for kampen til dere som støtter laget og er ekte supportere!!!

 

 

HELT enig!!

Sist kamp var jeg litt sent ute, og måtte stå på venstresiden(Zorans venstreside), og der var det knapt EN som sang, bare jeg, brodern, kompisen hans, dama hans og dama mi som sang..

Dette innlegget her, burde du også skrevet i avisa, for da hadde kanskje ALLE sett det(ikke alle som har nett eller er her :P )

Men jeg er enig...

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340