Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kris

Knøttespiller
Ble medlem: 16 aug 07
Innlegg: 39

Lagt til: 30 aug 07, 23:13
[quote=Larsærn]

Opprinnelig postet av Kris
Jeg er enig i at FFK kjører kampen totalt ,MEN: hva faen betyr det om man ikke klarer å skape sjangser og score mål??? Hammarby hadde noen fete sjangser , selv om de ikke eier kampen... så alt sett under ett ( med borte kampen ) så skal vi være fornøyd med at vi ikke ble knust av et bedre lag.. Hammarby burde jo vunnet 3- 4 null hjemme.. så skal vel ikke klage selv om det er drit surt.... og straffa er klar! Er ikke dommern sin skyld det her.. det er FFK som ikke klarer å skape nok sjangser til å score 2-3 mål....  Men nok engang, jævla surt!!!!

Du var var/så på kampen eller? Ikke mye lett å skape sjanser osv. når HAMARBY ligger med alle folka sine mellom midtbanen og seksten meteren. FFK utspilte dem jo på kanten, pga at de fleste Hammarby enten lå på 5/16 metern eller la seg inni målet... Skal godt gjøres å få sjanser da!

Men at hammarby ligger med sine menn mellom midtbanen og 16 meter burde vel ffk være klar over kunne skje.. men de klarte ikke finne ut av det.. så da var hammarby smartes og vant fortjent...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340