Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 30 aug 07, 00:30
Endret: 30 aug 07, 00:31
Du så selv hvor mye blest det ble rundt dere etter oppfyring av blusset. Hvorfor? Jo, nettopp fordi dere startet på minussiden av legitimitetsskalaen, som jeg nevnte. Grunnene til det er mange:

- Ultras, hva navnet OPPRINNELIG er ment å mene betyr lite for allminnelige mennesker. Ultrasgrupperinger HAR stått for bråk - bare se på flere av videoene som en postet i forumet her. Slagsmål med en Ultrasgrupper tilknyttet Hammarby. Ordet er ikke særlig positivt ladd for utenforstående, og derfor skrev jeg dette med doktorgrad.

- Merkeklær, samme uniformeringen som Casuals med flere benytter.

- En knyttet neve bør være selvforklarende - hva gjør man med en knyttet neve?

- Utaggerende væremåte (ikke nødvendigvis negativt), men kombinert med "gruppering"/"uniformering", kan det virke skremmende. Legg til et par saftige uttalelser.

- Ordet brigade er heller ikke et positivt ladd ord. ;)

- osv. Jeg er for trøtt til å tenke opp flere nå :)

Og nei, jeg har ingenting personlig imot en eller alle i BRH. Kjenner faktisk ingen personlig, men når dere selv ikke er klar over hvilke imageproblemer dette kan medføre, så må jo noen forsøke å forklare dette, altså hvordan det kan oppfattes for uopplyste utenforstående. Derfor mener jeg også det er uheldig at en viss bruker her inne uttaler seg så krasst til tider.

Når det er sagt, så har dere ut ifra hva jeg har forstått vært snille gutter, og er i ferd med å bygge opp legitimet overfor næromgivelsene, og dere skal ha all ros for engasjementet og livet dere skaper rundt FFKs kamper. Samtidig bør dere være VELDIG observante overfor hva dere uttaler i media, og hvordan dere konfronterer andre supportere, selv om dere har deres mening for hvordan tribuneliv skal foregå, og hvordan en supporter skal være.

PS! Jeg klarer ikke å fatte dette med merkeklærne. Dere fronter et budskap om å være "MOT den moderne fotballen", og all kommersialiseringen som følger med, men samtidig STORFRONTER dere merkeklærindustrien, som - om noe - er minst like kommersiell, og at på til er en arbeidsintensiv industri, slik at produksjonen stort sett utføres i fattige land under til tider meget kritikkverdige arbeidsforhold, og hvor barnearbeid forekommer, eller har forekommet. Det er ironisk i seg selv.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340