Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 29 aug 07, 12:36
Opprinnelig postet av stibarst
nja,, du har vell litt rett når du sier at antall mål er det eneste jg kjenner til når det gjelder tegstrøm... men syns nå det er litt rart at man kjøper en spiss som ikke scorer mål. er man en måljeger, så scorer man fler mål enn ett.  at han kommer til å score for fredrikstad får jeg da virkelig håpe, men at det kommer til å ta helt av tviler jeg på..


argumentet ditt om at man muligens har sett på noen andre faller jo litt i fisk,, fordi hvis så er tilfelle, så viser jo det at de har hatt andre planer enn tegstrøm. å det er jo ikke positivt,, men men,,, får da håpe høna sparker rikitig vei denna gangen da.

Det finnes masse eksempler på måljegere som har hatt suksess et sted og mislykkes når de har kommet til ny klubb. Finnes like mange eksempler på måljegere som har blomstret i nye omgivelser. Som spiss skal man naturligvis score mer enn ett mål på litt over en halv sesong, men det betyr ikke at han har blitt en dårligere spiller og at at han vil fortsette slik hos oss. Tegan har mange kvaliteter som ikke har kommet helt til sin rett i Sandefjord i år, jeg har stor tro på at de kvalitetene vil komme ekstra godt til sin rett i FFK. Orker ikke å gjenta hvorfor, for har skrevet om hans kvaliteter og hvorfor de passer FFK tidligere. Mitt tips er at Tegan vil score mål for oss, tipper han fort kan komme opp i et sted mellom 5-8 mål ved sesonslutt, men tror også han vil bidra sterkt som tilrettelegger. Uansett skal det bli morsomt å se og forhåpentligvis innfrir han mine forventninger ganske raskt, hvis ikke regner jeg med at han vil få gjennomgå tøft at de som nå er skeptiske til han.

Det med at de muligens har sett på noen andre var ikke noe argument, det var kun logisk tenkning rundt ditt spørsmål om hvorfor de ikke hentet Tegan tidligere. Selvom jeg har tro på Tegan så vet jeg jo at man sjelden har kun en spiller i kikkerten og det er ikke alltid man ender opp med førstevalget. Et mulig scenarie er at klubben har hatt f.eks. Sundgot som førstevalg, LSK ville ikke slippe han og da ente man opp med Tegstrøm som et godt andrevalg. Det vet jeg ingenting om, men det kan jo være en mulig grunn til at Tegan ikke ble hentet samtidig med Gashi og Wehrmann. En annen er jo som sagt tidligere at Sandefjord ikke har vært klar til å slippe Tegan tidligere, de har jo nylig forsterket laget med Nhleko, og muligens er det først etter at han har kommet til klubben at et salg av Tegan har blitt aktuelt. Kanskje er det en kombinasjon av begge mulighetene, hvem vet, det blir bare spekulasjoner og av liten betydning. Det som betyr noe er at Tegan har blitt FFK spiller fordi Grönhagen og klubben har gjort grundig resarch og kommet fram til at dette er rett man for klubben nå. Om de har hatt andre i kikkerten i tillegg og hvilke det eventuelt har vært er kun av historisk betydning nå og ble kun sagt av meg som et mulig svar på ditt spørsmål.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340