Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK Forever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jun 03
Innlegg: 848

Lagt til: 27 aug 07, 13:14
Huff, årsverste(nok en gang) av oss når det gjelder synging.Eneste positive er at hovedtribunen er blitt flinkere til å svare. Hvertfall på alle sammen for fredrikstad.
Er utrolig oppgitt over folka som står på Ph feltet. Noe drastisk må gjøres. Syns tribunelivet på ph feltet  trekker i en negativ retning. Virker som folk er lei av å synge mange av de gamle sangene.Er ganske lei av mange av de gamle sangene selv for å være ærlig, men synger de selvfølgelig av full hals for det. Nye sanger trengs og gjerne mer flagging på tribunen savnes.Skal vi utvikle oss videre på tribunekulturfronten så må det drastiske tiltak til. Sangkontrakt og ark må deles ut. Folk må forstå at står man på Ph feltet så skal det synges!  i 90 minutter+!!
Håper at man til Hammarbykampen tar
 med så mange flagg som mulig og også til kampene  fremover.
 Dette er vel noe tifo gjengen kan sørge for?
Great escape sangen og melodien er veldig enkel. Syns folk kan lære seg denne fortest mulig. Se mitt forslag. Har også nevnt dette for Zoran.

ps: håper folk slutter og slår i reklameskiltene. Ender bare opp med at folk synger i utakt.Skjedde mange ganger under tromsø kampen. Vi har tromme som setter takta.

---------------------------

Aristo Boys
Frihet For Ultras


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340