Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 24 aug 07, 19:01
Endret: 24 aug 07, 19:11
Opprinnelig postet av paco
Til Martin og Magnum,vi har forskjellige meninger,får vi nok penger så skal vi selvfølgelig selge da jeg vil se FFK i toppen men fint at noen er som dere og ikke bryr seg om hvordan det går med laget bare vi har stolthet!!!


Forgvie me, men det der var rett og slett pissprek! Jeg - og de som føler som jeg - bryr oss liksom ikke om åssen det går med laget fordi det byr oss imot å selge stadionnavnet? Og er det altså sånn at om FFK blir å finne i toppen eller ikke til sjuende og sist avhenger av om stadionnavnet blir solgt?

Du bør kanskje lese innlegget mitt (som du siterte i sin helhet) én gang til. Jeg skrev blant annet: "Jeg skjønner at penger frister, og jeg skjønner at det handler mye om penger i dagens fotball, og jeg har ikke noe stort problem med det." Men jeg syns altså at grensa bør gå et sted. Min går ved klubb- og stadionnavnet - og draktfarvene, når jeg tenker meg om.

P.S. Det var selvfølgelig dumt av meg å bite på agnet fra paco. Men jeg lover å ikke ta det videre etter dette, og jeg lover også å ikke trekke noen konklusjoner om folk bryr seg om FFK eller ikke ut fra hva de mener om salg av stadionnavnet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340