Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 21 aug 07, 12:52
Endret: 21 aug 07, 12:59

Opprinnelig postet av TgfkaFFK

Det hele bunner vel egentlig i at jeg ikke stoler på at de som styrer økonomien i FFK har kontroll, til det er flausene i nær historie alt for mange.

Tenkte meg nesten at det var  problemet ja .... Jeg håper jo derimot at FFK med sitt nye styre og stell har tatt lærdom av ting og at de har rimelig god kontroll på økonomien nå. Og Høili & co er med nå, det var de ikke da de forrige økonomiske problemene oppstod.
 Skal spinne litt på det eksmpelet du brukte: Du skriver at du ville solgt motorsykkelen din om prisen var den rette. Ville du solgt den også viss du trengte den for å tjene penger til livets opphold? Og til en konkurrent som ved å kjøpe den plutselig passerte deg i kampen for tilværelsen? Selvmord kaller jeg det....
Så vil jeg bare avslutte mitt engasjement i denne diskusjonen med å si: Jeg syns det er dumt av supportere å skrike SELG! SELG! hver gang noen har lyst til å gi en god pris for en spiller vi trenger. Særlig når budet kommer fra en klubb som er vår direkte konkurrent. Spillere som er ment å være stammen i laget (som Bjørkøy) er ikke lette å få tak i... En fet bankkonto hever ikke det sportslige nivået i klubben om ikke pengene blir brukt på det sportslige, men en god spiller derimot, som vi vet prestererer, er med på å heve nivået. Vi driver fotball(-underholdning) i FFK, ikke bankvirksomhet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340