Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 20 aug 07, 10:13

Jeg synes ikke at det er noe stort behov for duskedamer på tribunen. Det er en amerikansk tradisjon som ikke passer på norske tribuner. Sånn som det blir praktisert der trenges det større plass enn to rader på en tribune også. Så for min del kan vi godt bare kutte det ut.

Skal det være pent må det være innøvd også. Ikke slik som det ble på Råsunda. Som jeg har forstått det ble damene spurt når de kom ditt om de kunne slenge litt rundt med duskene. Da blir det forholdsvis amatørmessig. Men det ble vel gjort i god tro siden de ble spurt av "offisielle" personer. Og alle vil jo hjelpe til.

Men av og til må en jo leve med ting en ikke liker så godt. Personlig har jeg ikke sansen for overdreven bluss - bruk. Den tåkelegginga som var på stadion i fjor var slitsom. I år har det heldigvis vært roligere på den fronten. Og jeg overlever helt greitt med at det blir brukt bluss en gang i blant. (Liker nemlig å se spillerne når de blir ropt opp.)

Så hvis PH bestemmer seg for at de skal ha et duskeshow en gang i blant tåler jeg vel det. Men det bør da være mer profft enn det som var på Råsunda.

Grunnen til at jeg kjørte litt hardt ut er at jeg syntes det ble en nedrakking av damene som gjorde det de fikk beskjed om, i stedet for en diskusjon om duskeshow er bra eller ikke.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340