Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 19 aug 07, 23:49
Opprinnelig postet av spartasupporter

Måtte dere FFK-supportere daglig våkne opp og legge morgenbønnen i retning huset til Høili på Lisleby, og legge kveldsbønnen i retning solnedgangen over Forsbergs Hankø.

 

Uten disse to hadde dere hatt nøyaktig samme suppe (og supperåd) og fremdeles tapt for Selbak og Østsiden og kavet rundt i en meningsløs sørpe av gamle grinebitere og pokalpussere.

 

Penger er den absolutt viktigste ingrediensen i fotball og måtte dere prise dere lykkelige hver eneste dag for at dere ble kjøpt fri fra mørket.

Vi skal være glad for støtten fra Høyli og Forsberg i den mørke tiden.Men det er nok ikke bare Investorer som gjør FFK til et av de store lagene i Norge. Vi har et publikum på 12000+ i snitt. Tipper dette snittet vil øke med en stadionutvidelse også. Moss og Sarpsborg vil nok ikke kunne dra mer enn max halvparten av hva FFK har på kampene i snitt med nye stadioner.Det er publikumsinteresse som betaler spillerenes lønninger.Sponsorer spytter mer penger inn i de største publikumslagene også. Investorene sørger for å løse ut/hente spillere fra andre klubber.Slik det er nå,så er Forsberg i Moss uten at det ser ut for å hjelpe så mye. Høyli står for ca 50% av innskutte kroner i investorgruppen til FFK. Dette er selvsagt en stor andel,men uten den andelen så hadde FFK vært større enn lag som Moss og Sparta, eller for den del Sarpsborg FC likevel. Publikumsinteressen er den viktigeste indrigiensen for å lage et topplag.Bare se på Molde. Røkke sponser inn publikummplasser på stadion så Molde kan være et Tippeligalag i det hele tatt.(Husker ikke nå hva kampanjen gikk ut på) De sliter med Røkke på laget!!

På lang sikt,så vil Sarpsborg og Moss alltid være lillebrødre til FFK

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f