Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 19 aug 07, 18:15
Opprinnelig postet av HotDream
Poenget er at vi som supportere burde ønske oss den beste stallen vi overhodet kan få og ikke skrike selg! selg! hver gang noen lukter god betaling for en spiller. Det er en grunn for at noen er villige til å betale mye for en spiller: Han er god! Er det noen som tror vi kan selge dyrt og kjøpe billig og samtidig forsterke laget??? I såfall veldig naivt. 
La de som er ansvarlige for økonomien i FFK ta seg av den.


Ikke sant. Vi supportere får uttale oss om, og forsøke å påvirke saker og ting der hvor vi faktisk har rett til å uttale oss. Vi har ikke pøkk kunnskap om FFK ASAs regnskaper og likviditet, men spillet på banen kan vi absolutt uttale oss om siden vi faktisk betaler for hver enaste kamp vi går på!

Det er mange her inne som tror at man kan selge en spiller og få så mye for ham at vi kan:
1) Få kjøpt inn en spiller som er ENDA bedre
2) Få inn en spiller som leverer tilsvarende eller bedre fra dag 1
2) Sitte igjen med en pen sum penger i tillegg til å ha fått en bedre spiller

Spillerkjøp er no av det aller meste usikre vi har innen investering, og det MÅ tas med i betraktning når man skal vurdere å selge en spiller. Lista over misslykka innkjøp er lang i fotball-verdnen, og den er faktisk ganske lang i FFK også.

I fotball-business er det en merkelig naivitet: "Denne spilleren har ikke fungert i noen av de tre forrige klubbene, men hos oss vil han blomstre og gi full valuta for penga." Jeg måtte le når viking og LSK bytta trener, for begge trenerene var uønska, og siden de fikk sparken også uskikka, men begge klubbene hadde tro på at vedkommende vill fungere akkurat i deres klubb. Man har da tydeligvis så urokkelig tro på sin egen klubbs egenskaper og forutsetninger at man ikke klarer å tenke klart i ansettelse av trener.

Gudene skal vite hvor mange milliarder som har blitt svidd av rundt i verden pga den holdninga der.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340