Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

- Maestro

Bedriftsspiller
Ble medlem: 19 aug 07
Innlegg: 6

Lagt til: 19 aug 07, 02:41
Gøyalt å se at en kamptråd kan vende om til å handle om supporterne framfor selve kampen.

Likevel, ser ut til at det er mye forvirring ute å går her. Tannbørsten var en gave fra Jordan på 70-tallet. Tannbørsten var ikke noe mer komplisert enn et symbol på at vi "feide" motstanderne av banen. Tannbørsten brukes hyppig den dag i dag som en form for dirigentpinne av trøkksjefen i DGH. (den gule horde)

Og når jeg ser hvordan dere klager på sambatrommene glimt har stilt opp med i årenes løp, skjønner jeg at dere sårt savner en form for lydeffekt på tribunen selv. For etter å ha vært på Fredrikstad Stadion og vært vitne til deres lite originale omskrivning av introlåten på den velkjente TV-serien "Pippi Langstrømpe", skjønner jeg at det kan føles som om andre klubbers påfunn virker fremmed og kanskje litt skremmende. Likevel, dere har selv god stemning på hjemmebanen deres, og klubbtradisjoner og supportertradisjoner varierer fra arena til arena.

Når det kommer til kampen, var jeg så heldig å få være på Aspmyra ved anledningen. Ingen av oss på J-feltet var naive, og vi hadde tatt til takke med en knepen 2 - 1 seier. Likevel, når utfallet ble som det ble, kan vi ikke si oss mer enn storfornøyde med toppoppgjøret. Det var visse dommeravgjørelser jeg ikke helt ennå har fått forståelse for, men likevel; seier er seier.

En av situasjonene jeg sterkt mislikte var blant annet denne:

http://www.an.no/sport/article2933111.ece

Det har riktignok blitt tatt opp i NFF nå, men ser ikke ut til at det blir store tiltakene av den grunn. Likevel, Abiodun skal sone 45 dager i buret om ikke altfor lenge uansett, så vi får ta til takke med det.

---------------------------

Død over andres synspunkter
--------------------------------------------
Glimt i hjertet


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340