Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 16 aug 07, 14:15
Endret: 16 aug 07, 14:18
Opprinnelig postet av Lemmy

Men jeg tror ikke John Anders ønsker seg vekk, egentlig. Tror også han er smart nok til å skjønne at det ikke blir mye mer spilletid i Rosenborg. Han er førstevalg på høyrekanten, i Rosenborg må han kjempe med spillere som Strand, Riseth, Sapara, Skjelbreid og Tettey.

Gode poenger. Bjørkøy er vel like opptatt av spilletid som noen annen. Ingen synes det er gøy å slite benken i all tid.

Selv om Gashi er et klart førstevalg i den offensive midtbanerollen, i alle fall så lenge han spiller sånn som han har begynt i FFK, så må vi ha flere sterke spillere til den posisjonen hvis FFK skal være et topplag. Det er en for viktig posisjon til at vi kan klare oss med én spiller av toppklasse til å fylle den.

Hva gjelder spørsmålet om en ny kantspiller så ser jeg ikke helt poenget med det før vi har en spiss som er sterk i boksen, en Helstad/Occean/Ivers-type. Så da trenger vi ikke én ny spiller, men to (minst). Med tre nye fjes i førsteelleveren bare i sommer oppstår spørsmålet om hvor fort man skal bytte ut laget. To spillere til nå så er halve førsteelleveren skiftet ut bare siden juni. Jeg synes det har en odør av stress og panikk om man går for det. Laget må få litt arbeidsro. Spillerne må få litt tid til å lære å kjenne hverandre og systemet de spiller i. Dagens FFK-lag har en masse å gå på, ikke minst samspillet mellom de fire på midten har et stort potensiale for videre utvikling. De har bare såvidt begynt å spille sammen.

Ellers er jeg enig med innleggene over angående Bjørkøys anvendelighet. Den gutten oser kvalitet uansett hvor på banen han spiller, og om jeg forstår det riktig, også utenfor banen. Me dså mange sterke kapteinsemner som finnes i laget nå hadde ikke Bjørkøy blitt valgt til kaptein i år igjen om han ikke ganske enkelt var strålende i rollen. Men det er han, uten tvil.

Det er klart RBK er interessert. Kanskje går Bjørkøy også etter denne sesongen, det kan man ikke utelukke. I så fall kommer jeg til å ønske Bjørkøy alt hell og lykke, og fortsette å følge ham med interesse, uansett hvor han går hen. Og jeg kommer til å være glad for at FFK er såpass sterke at laget ikke faller fra hverandre i Bjørkøys fravær. Men jeg håper han blir.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340