Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 13 aug 07, 00:35

Det er jo galskap av FFK å i heletatt arrangerer konserter. Det er ikke en kjeft i den organisasjonen som har greie på det.

1. AHa`s fanskare er vel i hovedsak godt i overkant av 30 år. En god del av disse har unger som går på skolen. Hva i allverden er det man tenker på når man arrangerer konsert siste helgen i ferien? Da er det på tide å rydde etter ferien, flytte hjem fra hytta, finne fram skolesekker og å få ungene inn i normal døgnrytme. Ikke dra på konsert

2. Er det noen tid på året folk har dårligere råd en akkurat nå? Ikke har studielånet kommet, folk har lånet penger til ferie, unger skal nye saker til skolestart. Da passer det dårlig for en famile på 4 å betale nesten 2400,- for å dra på konsert.

3. 12 tusen biletter? Bagstervold kan ikke mene at hver 6 innbygger i fredrikstad har råd og lyst til å dra på Aha-konsert? Her er det jo tydelig at markedsføringen utenfor byen har vært for dårlig.

4. Arrangere storkonsert en uke etter Stones-konserten? Men mye overlappende kunder?

 

Minner meg litt om idiotene som arrangerte prog-metall konsert i fredrikstad samme dagen som prog-kongene Dream Theatre spilte i Spektrum. Da er du bra tett når du blir overrasket over at det dukker opp lite folk.

Eller de som var så skuffa over at det kom få folk på Status Quo konserta, at det trua med å ikke arrangerer Bonnie Taylor konsert. Det var heldigvis ikke tomme trusler.

---------------------------

Bjørkøy som Statsminister!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340