Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 12 aug 07, 14:25
Opprinnelig postet av FFK1903
Opprinnelig postet av lierdet

Noen vil vel himle med øynene, men jeg synes det er en morsom tradisjon..! Vi bruker jo fortsatt plankebæreren, til orientering..



Plankebæreren har jo naturlig tilhørighet til byen, jeg lurte ganske enkelt på hva tannbørster har med Bodø og/eller klubben å gjøre. Er det Keiko sin forklaring eller var det bare godeste Arnulf som var litt sprø og tenkte at tannbørste var tingen å ha med på kamp?
jeg spurte og fikk dette svaret:  Tannbørsten har vært med fra den første storhetstiden på 70 tallet. Å reise på bortekamp den gangen var en litt annen tur enn i dag, men Glimt hadde norges første "moderne" supportere. Vår supporterdirigent, Arnulf Bendiksen, pleide å dirigere supporterne med en dirigentstokk, men før en kamp oppdager han at han har glemt stokken. I mangel av noe bedre tok han tannbørsten som han hadde på innerlomma etter å ha campet på sofaen til en kamerat. Dette ble fanget opp av tv-kameraene, og kommentert i studio. Tannbørsteprodusenten Jordan likte gratisreklamen, og sendte supporterne en tannbørste i større versjon. Siden har tannbørsten vært supporternes symbol, og er fortsatt alltid med på kamp!

---------------------------

http://keiko99.net


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340