Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 10 aug 07, 12:19

"Problemet", i den grad det er et "problem", er at det er mange som synes det er en uting å frede draktnummer, spesielt de lave nummerne som heller burde brukes. Videre deler alle fullt ut ønsket om å vise Enerly støtte og sympati, men det er mange måter å gjøre det på, mange måter det har blitt gjort på, og det å ta et draktnummer ut av bruk for fremtiden er kanskje ikke den viktigste eller beste markeringen uansett. Slike ting bør ha en spesiell begrunnelse, og den begrunnelsen bør i manges øyne være av sportslig art. Nå blir det mest av medfølelse og sympati, og ikke respekten for de sportslige prestasjonene som blir avgjørende.

"Problem" er nok et vel sterkt ord. De fleste av oss som argumenterer i mot denne løsningen ser den ikke som et "problem", men som en unødvendighet. Det er vel også noe med at dette er en sak som fenger så mange at det kunne vært naturlig å diskutert dette litt bredere enn hva som har blitt gjort, i alle fall innad i PH. Det er vel ganske tydelig at noen få har fått gjennom sitt ønske gjennom å fremme saken på en strategisk måte, og hvis det er riktig så kunne det helt klart vært gjort bedre.

Men nå er det gjort, og da er det vel bare å se den gode tanken i det, og leve med det. Ingen har ment elle ønsket noe ondsinnet her, og jeg synes definitivt ikke Enelry har fortjent at noen slenger noen form for dritt om hverandre over en ting som dette. Det blir respektløst uansett.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340