Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Finn Malmgrens

Bedriftsspiller
Ble medlem: 06 aug 07
Innlegg: 5

Lagt til: 10 aug 07, 00:19
Opprinnelig postet av Tøfflus
Opprinnelig postet av scheien

lurer på om brigaden tør å gå med capsene å klea sine der nede jeg. samme om brigaden er harmløse, så trur jeg det kan skape konflikter der nede. er nok best å kle seg i rødt å hvitt på den kampen der.

... eller hva med helt standard klær? En vanlig olabukse, en vanlig skjorte, ingen Burberry-capser, men heller ingen klubbeffekter? Syns dette med "uniformering" med bestemte klesmerker er noe stort tull, spesielt når det er snakk om  at man anser folk i klubbeffekter som "juletrær". Men ja, man bør nok trå varsomt i Stockholm, for om man ikke selv anser seg som casuals så er det en viss fare for at noen andre gjør det.

 

Överdriv nu inte det där. Tidningarna snackar skit och ljuger som vanligt. Inget kommer hända i Sthlm. Inga bråk och inga attacker. Om ni nu inte får för er att ringa KGB (bajens ligistfirma) och boka möte förstås. Och inte ens då är jag säker på att det skulle bli något. Ligistgrabbarna behöver sannolikt vila någon vecka efter att ha varit på fötterna i samband med det derby vi spelar mot Djurgården på måndag.

Ärligt. Glöm allt det där. Kom. Drick öl. Och ha kul.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f