Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 09 aug 07, 01:59
Endret: 09 aug 07, 02:00

Dette er en svært betent sak, kanskje mest for hovedpersonen selv. Synd at dene diskusjonen i det hele tatt kommer opp, men det har den nå altså gjort.

De som mener at drakta bør fredes vil vel gjøre det som en gest til Enerly, og bevare meg vel, en gest har han definitivt fortjent, men det har han da vel også fått......ganske mange ganger.

Det virker jo jævlig usympatisk og lite veloppdragent å skulle mene noe annet enn at Enerly fortjener også denne gesten, altså fredning av drakta. Men den dagen vi slutter å ha ærlige og oppriktige meninger og bare jatter med i saker som involverer mennesker vi har vondt av, så tilsidestter vi dem i samfunnet og gir dem et tilleggshandikap. Jeg er uenig i en fredning, og velger å opprettholde den meningen selv om Enerly har havnet i en forferdelig situasjon. Ville jo vært for dumt å tenke; "jeg er sterkt uenig, men her har du den forbaska drakta, jeg har så vondt av deg så jeg vil ikke tråkke deg på tærne".

Ja jeg ble sinnsykt lei meg og er det fortsatt for at den tragiske ulykken intraff. Ja jeg synes det er topp at Plankehaugen har stillt opp og at klubben har stilt opp og fortsatt gjør det. Det må jo bety mye mer enn en fattig symbolsk handling i form av ei drakt.

Til deg Zoran med dine sedvanlige angrep på alle som har en annen mening enn deg: Du, og de som har fremmet forslaget om fredning har kanskje fått et tettere bånd til Enerly og sliter kanskje mer enn iallefall meg, med å skille person og sak. Denne inhabiliteten, eller kanskje habiliteten dere har, sitter ikke jeg med, og jeg forstår at det er en viktig gest for dere å gi, og at dere blir provosert av motsatte meninger.  Men jeg forbeholder meg retten til å være uenig og står derfor fast på prinsippet mitt om at drakter ikke bør fredes, heller ikke drakt nr 8.

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340