Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 06 aug 07, 08:57
Endret: 06 aug 07, 09:02
Opprinnelig postet av Snæbbis
Klipp og glim er ikke så vanskelig å forstå. Her er hva du siterte fra meg (jeg har øyensynlig rota det til slik at det ser ut som om svarene mine er sitert i tillegg):



"ta ikke Grönnis for en idiot. 

Man kan idolisere gammel storhet så mye man vil, men for min del er den eneste grunnen til at Kvisvik er i første11`ern at det for øyeblikket ikke finnes noe bedre alternativ. Hans betydning offensivt gjør rett og slett ikke opp for hans fravær defensivt".




Det jeg originalt satte spørsmål med var om dere kansje ikke tror at Grönnis har gitt Kvisvik et visst defensivt ansvar, noe jeg finner innlysende at han har gjort. Det er her settningen "ta ikke Grönnis for en idiot" finner sted. Jeg kaller på ingen måte Grönnis for en idiot for å bruke Kvisvik. jeg tillegger ikke Grönnis min egen mening om at Kvisvik er der kun i mangel av noe bedre. Å klippe og lime for å svare på en sammenkobbling jeg strengt tatt ikke fremsetter reagerer jeg på.

Du derimot tillegger Grönnis din egen mening i så måte, da det virker som om du ohgGrönnis tenker helt likt og har samme mening. Eksemplifisert gjennom settningen:

" Han er også klok nok til å forstå at en spiller som Kvisvik er viktig for laget - og må være med fordi han er viktig, ikke bare fordi vi tilfeldigvis mangler bedre alternativer.

Jeg har litt vanskelig for å skjønne at det skal være såpass upopulært å si seg enig med vår populære treners vurderinger".




Spesiellt det siste partiet her er spekulativ retorikk( belyst i ekstra fet skrift for å unngå misforståelser). Om din mening her samsvarer med Grönnis kan du ikke vite, all den tid det godt kan være at han klør i fingra etter å få inn noen bedre. Selvfølgelig er Kvisvik per nå det beste alternativet, gitt rutine, erfaring og evner.

Retorikk fra Hotdream om Elvestad, Kouadio o.l resenterer jeg, da jeg allerede har gjort det klart at jeg mener Kvisvik enn så lenge er det beste alternativet, og igjen Hotdream, jeg har ikke sagt at Grönnis er en idiot for å bruke Kvisvik, dette inntrykket har Flightoff skapt. Men hva om vi feks. hadde kjøpt inn Austnes fra Aafk? Da hadde sannsynligvis Raymond blitt sendt på benken rimelig kjapt.


Da er det ingen som tar Grønnis for en idiot. Alt annet ville vel vært ganske på trynet også. Men jeg har ikke skapt uttrykket idiot (det er et meget gammelt ord) og jeg var heller ikke den som trakk det inn i denne debatten.

Forøvrig er det helt greit at du mener hva du mener, for all del, men det er kanskje litt unødvendig å si at folk kverulerer bare fordi du er uenig med dem?

I mine øyne er det skuffende mange som ganske enkelt har bestemt seg for at de ikke liker Kvisvik, matvanene hans, holdningene, og annet som de kanskje egentlig ikke vet så mye om. Og som ikke lar en sjanse gå fra seg til å slenge dritt i tildels store mengder hver gang en av pasningene til Kvisvik ikke resulterer i mål.

Om du og enkelte andre har saklig kritikk å komme med mot nr 14 etter kamper hvor du/dere mener han har fortjent det, så vær bare klar over at du veldig lett plasserer deg i samme bås som alle drittslengerne.

Jeg liker ikke å bli kalt kverulant fordi jeg ikke slenger dritt om spillerne våre. Jeg kverulerer heller ikke, jeg er bare litt sta. Jeg holder fast på at Kvisvik er akkurat så god som poenglista tilsier.

Du er velkommen til å ønske deg Austnes hvor mye du vil. Jeg er glad for at vi har Raymond Kvisvik, og det kommer jeg til å fortsette å være glad for så lenge han spiller som han gjør, uansett hvor mye det måtte plage/irritere/fornærme deg at jeg gleder meg over å ha en slik spiller i troppen.

Hva gjelder Grønhagen så ser jeg om han tar ut Kvisvik i troppen eller ikke. Hvis Kvsivik er med går jeg ut fra at Grønhagen mener fyren er god nok. Ellers hadde han forlengst forlangt forsterkninger på Kvisviks plass. Jeg har en viss forståelse for at Kvisvik ble satt ut etter kampen mot LSK, men igjen så i alle fall jeg nivåforskjellen på FFK med og uten Kvisvik på banen mot Lyn. Det gjorde nok Grønhagen også, ettersom Kvisvik var tilbake fra start mot Aalesund.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340