Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 05 aug 07, 11:12
Opprinnelig postet av Lemmy

Ok HotDream, jeg dro det litt langt. :)

Men som jeg nevner, for å skape en god debatt må man sette ting litt på spissen. Men jeg innrømmer at det var litt vel krasst, og at mine poenger ikke hang helt sammen med hva du skrev.

Du har vel ikke direkte uttalt at Bertelsen har vært dårlig, men det virker veldig som du sikter til det. Dessuten vil jeg karakterisere de virkelig gode backene i verden som veldig gode. Det vil jeg også gjøre om Bertelsen. Vi må bruke norsk fotball som målestokk, hvis ikke er alle spillerne i norsk tippeliga dårlige. Ta foreksempel Somen Tchoyi som har imponert meg veldig i år. Alle karakteriserer ham som veldig god. Er han dårlig da, fordi Gerrard, Lampard osv også er veldig gode? Ut i fra norsk målestokk, og egentlig skandinavisk også, er Trond Erik Bertelsen en veldig god back.

Bertelsen  var en god back. Utrolig god er et altfor sterkt uttrykk. Hva som er sterkest uttrykk av "veldig god" og "utrolig god" skal jeg ikke si så mye om (Bertelsen "utrolig god, Roberto Carlos "veldig god") ..... Uansett så har Bertelsen nå flyttet til Viking (etter å ha fremstått som et sytehue med hjemlengsel), og da driter jeg i Bertelsen, bortsett fra at jeg håper han aldri blir god igjen. Nå gidder jeg ikke å bruke mer tid på å diskutere eks FFK-spillere...

Lykke til ikveld

---------------------------

RednWhite


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f