Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 04 aug 07, 21:34

Åssen vil du karakterisere backspillet til Bertelsen da, HotDream? Og karakteriserer du det på samme måte som før han gikk til Viking? Eller er han plutselig en dårlig spiller fordi han ikke spiller for FFK? Utrolig flott at folk er patriotiske ovenfor FFK, men syns det er utrolig mye patetisk her, altså.

Respekterer fullt at du, med andre, ikke ønsker andre spillere noe særlig godt. Men å si at de er dårlige, er en helt annen ting. Hvis jeg har forstått deg riktig, er alle som ikke spiller for FFK dårlige. Forstår det hvertfall sånn på innlegget ditt. Og da lurer jeg på: Er Somen Tchoyi, Marek Sapara, Ronny Johnsen, Thorstein Helstad og Frode Kippe(bare eksempler) dårlige? Mens spillere som Multaharju, Fofana, Kvisvik og Pål Andrè(ja, fortsatt eksempler) egentlig burde spilt for Liverpool? Greit med patriotisme, faktisk nødvendig, men jeg syns grensen går et sted.

Nå kan det jo hende at jeg misforsto ditt innlegg litt, og jeg drar det selvfølgelig litt langt i dette innlegget i forhold til hva du sikkert mener. Men for en god debatt må man sette ting litt på spissen.

Takker for det, Stjernengutt. Hyggelig å høre at noen mener innleggene mine ikke er helt på jordet. :)

---------------------------

Jeg beklager overfor dommeren, men når det er sagt så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett. - Henning Berg etter tapet mot Rosenborg 2006-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f