Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 04 aug 07, 18:44
Opprinnelig postet av Lemmy

Ojojoj..Litt bitter, eller? "Takk for ingenting"..
Så vi skal ikke takke for utrolig godt backspill gjennom en og en halv sesong? Utrolig hvor barnslige enkelte kan bli.. Det er greit å være irritert over at han går, men med en slik uttalelse mener du jo at Bertelsen ikke har gjort det noe bra..Og det har han jo faktisk!

Skal vi takke for "utrolig godt backspill gjennom en og en halv sesong"?  Hva f...n er "utrolig godt backspill"? Har en følelese av at "utrolig" er et ord du bruker uten helt å ha forstått hva det betyr... "Utrolig godt...utrolig barnslig...." osv...Hviss Bertelsen er "utrolig god", hva er da de virkelig gode venstrebackene rundt om i verden? 2 ganger utrolig gode?

Jeg syns Bertelsen skal takke for den tiden han har fått være i FFK. Han kom til oss fra 2ndre divisjon og fikk sjansen til å utvikle seg i en skikkelig klubb.

Som tidligere sagt: Håper han aldri kommer tikbake på det nivået han var på sitt beste. Han er Vikingspiller og dermed ønsker jeg ham like lite godt som resten av Viking (eller andre spillere i andre TL-lag.)

 

---------------------------

RednWhite


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f