Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 04 aug 07, 17:42

Opprinnelig postet av DeKjök
Det var da utrolig mye rart som folk skulle vrenge ut av seg her da?  Mammadalt?  Bertelsen har gjort en meget god jobb for FFK den tiden han har vært her frem til han ble langtidsskadet.  Den bitterheten enkelte her kommer med springer jo bare utifra at han nettopp har vært viktig for klubben, intet annet.  Det må da gå an å si takk for hva han gjorde for FFK og lykke til videre?

Helt enig. Hvorfor var ikke Mihaly Toth eller Hermanni Vuorinen drittsekker? Vet at det var litt annerledes med dem, men allikevel. Syns vel egentlig Gashis overgang til FFK var verre for Brannfansen enn det Bertelsen var for oss.. Han spilte jo tross alt bare i Brann et år..

Håper Trond Erik tar seg nær av all den dritten han sikkert får! Men voksen som han er, tar han det vel som et kompliment. At folk blir irriterte, tyder jo bare på at han vil bli savnet.

Er som sikkert mange andre, veldig lei meg for at dette skjedde. Hadde helst sett Trond Erik i rød-hvitt et par år til. Men velger heller å tenke på det positive han har tilført klubben! Så håper jeg han kan være en god forsterkning for Viking, men at han spiller helt elendig mot oss. :)

---------------------------

Jeg beklager overfor dommeren, men når det er sagt så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett. - Henning Berg etter tapet mot Rosenborg 2006-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340