Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Hund

Bedriftsspiller
Ble medlem: 03 aug 07
Innlegg: 3

Lagt til: 03 aug 07, 19:17

Opprinnelig postet av danan2
Ikke noe å legge skjul på at de er litt røffe i kantene, men det er ikke noe Bandidos eller B-gjengen vi snakker om heller. Du nevner det som at Ultras og pøbler er det samme? Ser ikke helt den... Det vi eventuelt bør passe på er at de ikke får med seg noe bluss inn på stadion, Hammarby fansen er veldig glad i bluss og det venter vel sikkert bøter på Fredrikstad om de kommer inn med det. Bluss er fett det men så lenge det blir bøter ut av det så bør vi vel styre unna.

Det er vel nesten som en slags eksamen for BRH det her, det er nå de må vise hva de egentlig står for. Til nå har de hvertfall vist seg som noe positivt for tribunelivet vårt

Man ska inte tro allt man läser i tidningarna, något som tydligen era journalister inte tänkte på när de läste våra kvällstidningar. Jag kan garantera att så länge inte ni har några huliganer, poliser eller säkerhetspersonal som attackerar oss så kommer ingen Bajare att agera det minsta våldsamt. Vi är fulla, påtända, glada och sjunger våra sånger.

Jag vet inte hur ni har det i Norge men här i Sverige är det en jävla stor skillnad på vanliga matcher och så kallade högriskmatcher. Denna match är närmast att betrakta som nollriskmatch. Vi är trevliga Bajen, ja vi är treeevliga Bajen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340