Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 02 aug 07, 00:08

Opprinnelig postet av Ebenfalk2
En fotballspiller må jo ha lov til og ha følelser som alle oss andre mennesker. Spillerne har kontrakter og forholde seg til og det er det eneste som holder spillern i klubben. Om en eller annen spiller får for seg at han vil flytte til hjemtraktene sine slik at han skal ha familen sin nærmere må jo det være helt i orden.

Javisst skal fotballspillere få ha følelser som andre og få ønske seg hjem til familien. Og familien? Hvem er det? Mamma og pappa eller sambo/kone og barn? Bare spør jeg...

Det ser ut som om mange fotballspillere(ikke bare Bertelsen)  ikke har respekt for den kontrakten de skriver under på, men bruker media til å syte for å få flytte på seg enten hjem, eller i noen andre tilfeller til det som kalles:"en større liga".  Hvet de ikke hva de har skrevet under på når de setter navnet sitt på en kontrakt?

Igår (tirsdag) sa Bertelsen på TV at "fotballspillere har ikke noe de skulle ha sagt i slike tilfeller" etter at han ble sendt i retur med flyttelasset(!) sitt. Visste han ikke at han ikke var frisk?? Eller trodde han Viking ville kjøpe ham uansett?

Om jeg aldri ser Bertelsen i rødt og hvitt igjen så vil det ikke røre meg en plass. Vi klarer oss bra uten. Temaet er ferdig diskutert fra min side.

---------------------------

RednWhite


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340