Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 27 jul 07, 17:17

Interresante spillere, Corrales og Rise. Men vil heller kjøpe en spiss. På venstreback har vi Sjöberg og Multaharju ut sesongen, og kan heller kjøpe en venstreback i vinter. Piiroja forsvinner vel i vinter eller neste sommer, og da trenger vi Sjöberg på midtstopperplass(Agim er også et god alternativ!). Multaharju er god, men egentlig en høyrekant. I tillegg ikke stabil nok.

Hadde ikke vært meg i mot og sett Occean i rød-hvitt, men ser heller en mer bevegelig spiss. Helstad er vel den ultimate spiss for oss. En spiller som er sterk, er et oppspillspunkt, god en mot en, har fart og avslutninger og gode løp. Men jeg har god tro på Thomassen fra Sarpsborg.

Får han spilletid, er vi på rett vei. Da har vi gode kjøp og utlendinger, samt at vi tør å bruke lokale talenter som Staw, Bråthen, Elyounoussi, Elvestad(får litt spilletid, håper jeg) og da denne Thomassen.

---------------------------

I fell in love with football as I was later to fall in love with women: Suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring. -Nick Hornby-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340