Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Culemart

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1077

Lagt til: 24 jul 07, 22:44
Opprinnelig postet av Lemmy
helst skal jo Wehrman, Piiroja og Shaaban ikke være gode nok om 2-3 år.



Vi kan jo drømme. Men realistisk sett så får vi nok ikke spillere som er bedre enn dette. Med mindre vi utvikler noen selv

Men som Holters sier. Stallen begynner å bli veldig god. Og en sentrallinje med spillere som Shaaban, Piiroja, Wehrmann, Jonna og Tarik så kan vi absolutt ta steget videre oppover. Utfordringer blir å forsterke de litt mindre gode leddene

Høyreback:
Czwartek på sitt beste holder veldig høy TL klasse. Dessverre ser det ut som han trenger halve sesongen for å komme i gang. Dessuten begynner han å dra på årene. Håper han kan ta et steg fremover denne høsten og at han skriver under kontrakt ut neste sesongen. Innen den tid bør en ny HB være på plass.

Høyre midtbane:
PAC - Multaharju = innstats men ikke alt for mye teknikk. Vi trenger en rask høyrebent spiller med -gode- innlegg. En ala Pennant på Liverpool.

Venstre midtbane
Kvisvik virker lat, uengasjert og dårlig trent i 2 av 3 kamper. Når han har dagen er han et nivå høyere enn alle andre offensive spillere på FFK men når han ikke har dagen kunne vi likegjerne brukt en jr.

Spiss
Arild Sundgot type. Stor, sterk og god på hodet. En slik type spiller og Tarik sammen på topp kunne virkelig blitt en hit. Kan Gardar ta denne rollen?
 

---------------------------

Cupmester 2006
15 september 2002: FFK-Kvik Halden 7-1


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340