Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 24 jul 07, 22:26

Gashi er vel ingen eminemt offensiv spiller, derfor velger nok Grönis og kjøre ham på høyrekant. Kanskje Multharju på venstre, hvis Kvisvik skulle slite.

Aah..Deilig med dette kjøpet, det gir oss mange fler muligheter! Og da gjør det ikke noe med skader heller. Nå kan vi i tillegg spare Bertelsen til han er 100% frisk! Vi kan kjøre Sjöberg eller Multaharju på venstreback, og Gashi på høyre..

Og det er ikke bare en klassespiller vi får. VI får nok enda flere klassespillere, i de som nå vil merke presset. Nå må man stå på i trening og kamp, og vi har mange alternativer.

Nå er vi ikke langt unna den klubben vi skal være. VI har satt standaren for spillerkjøp, og det er bra! I tillegg en norsk, ung spiller som er landslagsdiskusjonen.. Spennende! Håper bare ikke han forsvinner like fort som han gjorde fra Brann da.. Har jo lenge hørt prat om at vi bare skal ha spillere som kan gå rett inn i førstelleveren, men dette var mer enn vi kunne drømme om!

Og for en utvikling vi har hatt på noen år. Stor forskjell på Risholt og Wehrman, Sørlie og Shaaban, Trondsen og Piiroja, og Hagen og Bertelsen for å nevne noen.. Forhåpentligvis fortsetter denne utviklingen, og helst skal jo Wehrman, Piiroja og Shaaban ikke være gode nok om 2-3 år..

---------------------------

I fell in love with football as I was later to fall in love with women: Suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring. -Nick Hornby-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f