Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 jul 07, 21:07

Jaja.. Dette burde guttane vunnet, det er bare å innse det. Sitter ikke igjen med noen godfølelse. Nå ser det ut til at vi endelig har fått kommet oss defensivt. Vi har en keeper som har blitt veldig god i feltet, vi har en midlertidig venstreback som er god, og en veldig bra defensiv midtbanespiller i Wehrman.

Men det holder ikke, så lenge det offensive ikke stemmer. I dag ville jeg som trener tatt ut Raymond i pausen, kanskje tidligere. Ser at flere spillere, spesielt Rami, ikke syns han er god nok. Etter en dødball er venstresiden vår helt fri, og Rami signaliserer at Raymond skal trekke ned på venstrebacken for å motta ballen. Men da signaliserer Raymond tilbake at han heller vil opp. Rami rister litt på hodet, og spiller etter hvert ballen ut mot venstre til Raymond. Men gidder han å ta den? Neida.. Da syns jeg heller Multaharju er bedre. Det går på innstillinga hans. Teknisk er han vel for dårlig.

Enig med Constanza som vil se Gardar og Brian på topp. Det tipper jeg kanskje vi får mot Lyn. Med Pål Andrè som soner karantene(et helt feilaktig gult kort i dag, forresten) spiller vel Multaharju høyreback. Hvis ikke Bertelsen spiller venstre, og Sjöberg høyre. Eller så kan Agim spille der. Men tror nok Grönhagen velger Multaharju. I tillegg blir nok Bjørkøy utestengt, og da får vi inn Ramberg på midten. Med Multaharju på høyreback, får vi nok Tarik på høyrekant.

 Det blir for dumt med to små kjappe spisser. Når de i tillegg ikke er ultrakjappe, så blir det for dårlig.

Nei, dropp kjøpet av Gashi og kjøp en målfarlig spiss!

Ellers dritflau over de som bua på Simen i dag. Jeg syns det er helt greit å la være å klappe for ham, men det blir så teit når man skal bue når han har ballen. Se på Kanarifansen, de hyllet Wehrman! Er flau over å være FFKsupporter, håper ikke Simen bryr seg om sånne useriøse "supportere".

---------------------------

Noen som vil kjøpe billett i Plankehaugenfeltet til FFK-LSK for 50,-?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340