Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 21 jul 07, 20:19

Ok, ser meg vel enig der. Men uansett om han kan blitt fristilt fra kontrakten tidligere, så syns jeg begrunnelsen hans ikke henger helt sammen med en 5årskontrakt.

Og jeg tror nok det var et feilvalg. Tom Nordlie uttaler at han er fornøyd med det Simen har prestert i år, men da er vel han den eneste. Jeg tror nok i fjor var "året hans", og at han burde kommet seg til utlandet da. Tror desverre han bare vil bli dårligere i LSK, noe han og Norge som fotballnasjon ikke er tjent med.

Men selvfølgelig vil jeg klappe under lagoppstillingen. Uten han hadde vi nok ikke vært der vi er i dag, det er bare å innse folkens. Man kan være så sur man vil på Simen, men det er fakta at han gjorde mye bra for oss. Men han skal selvfølgelig ikke få noen særbehandling av meg. Jeg klapper for ham under lagoppropene, og thats it. Jeg vil aldri "skåne" ham hvis han skulle sette inn en stygg tackling på en FFKspiller, og heller ikke applaudere hvis han skulle score.

Tror vel det blir det samme for Kanarifansen. Selvom det er en litt annerledes situasjon for dere.. Det var jo tross alt ikke klubben som ville skrive en 3årskontrakt med ham..

---------------------------

"I fell in love with football as I was later to fall in love with women: Suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring. - Nick Hornby-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340