Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 19 jul 07, 20:26

Opprinnelig postet av Costanza
   Slik FFK spilte i fjor i 4-3-3 blir midtspissen ofte brukt feilvendt, mens det var Tarik (kantspiller) og Brenne (indreløper) som ofte kom i scoringsposisjon. Her spilte Toth en viktig rolle med sin spilleforståelse og styrke i kroppen til å holde unna sterke midtstoppere og flikke ballen videre til spillere på vei inn i bakrom (f.eks. Tarik, Brenne eller Bjørkøy).  Mange ... kaller Toth en flopp fordi han ikke scoret 10+ mål. Han var derimot sterkt delaktig i det LAGET presterte offensivt og alle sjansene som ble skapt (og endte med scoring), men sånt er det jo ikke alle som får med seg, tydeligvis.

Når det er sagt: Toth var aldri blant ligaens beste spisser, men en del av kritikken mot ham har rett og slett være urettferdig og uttrykk for manglende fotballforståelse hos enkelte. Toth gjorde en god jobb i den rollen han hadde i laget i fjor og var sterkt delaktig at vi tok oss til cupfinalen og til tider spilte mye bra offensivt spill i Tippeligaen. Hvorfor han vi ikke takke ham for det?

Tusen takk til Mihaly Attilla Toth for fantastisk innsats for FFK! Det var en fornøyelse å se ham spille, strålende innsats, tvers gjennom fin type, aldri noe tull med ham, en ekte lagspiller som også markerte seg på toppscorerlista.

Jeg savner Toth allerede, og ønsker ham masse hell og lykke med fremtiden!

 

Min eneste navnebroder i FFK siden storebror Kristoffersens tid. Sukk.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340