Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 14 jul 07, 13:32
Endret: 14 jul 07, 13:33

Opprinnelig postet av FFKgutten
Han Arni fyren gjør ingenting hvertfall, det er skremmende.


Nei, nå ble jeg jaggu irritert. Skal du gå på person på den måten, bør du ihvertfall ha peiling på hva du snakker om. Det er nok få - om noen - som har hatt større engasjement for å bedre utviklingen av unge spillere i Fredrikstad-distriktet de siste 10 årene. Man kan ha delte meninger om hva som er blitt gjort, men Arnie har - imotsetning til alle andre de som bare syter og klager - forsøkt å gjøre noe konkret med det.

Siste skudd på stammen nå er FFK-College, som i praksis er Arnie sitt prosjekt. Det er hans ide, det er han som har utviklet ideenen og det er han som har fått med skolesjefen i byen på dette. I tillegg til dette er han med på å tilrettelegge for de som er trenere på By- og Sonelag, setter igang FFK fotballskoler, osv. Listen er lang. Det eneste ankepunktet mot Arnie må faktisk være at han engasjerer seg i så mye at det noen ganger kan bli litt for mye å følge opp.


Opprinnelig postet av FFKgutten
Men han er kanskje ikke ansatt i FFK?


Jo, nå er han det. Tidligere hadde han en halv stilling i Byprosjektet. (Ved siden av å jobbe som lærer.) Den tiden og energien han la ned på Byprosjekt-arbeid var nok nærmere 150% enn 50 %. Det siste året har han vært 100% ansatt i FFK-systemet.


Opprinnelig postet av FFKgutten
På bylagstreninger osv, står han oftest å snakker med foreldrene, og følger svært lite med på hva som bli gjort og prestrert på treningene... Og, det værste er at han har hovedansvaret for uttaket.


På en skole er det rektor som er hovedansvarlig for opplæringen. Det betyr ikke at rektor står for hele den praktiske gjennomføringen. Selv om Arnie er hovedansvarlig for uttaket, så er det andre - deriblant Joar Dahle - som står for den praktiske gjennomføringen. Arnie er adminstrativt ansvarlig for dette. Hvis han skulle blandet seg inn i alt som gjøres, ville det vært som om Morgan Andersen skulle blandet seg inn i laguttakene til Grönis.

---------------------------



God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f