Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

algern0n

A-lagspiller
Ble medlem: 18 apr 05
Innlegg: 339

Lagt til: 04 jul 07, 14:39

Opprinnelig postet av Holters


Fyren har en meget godt skuddbein, innehar OK tempo, og er nok bedre enn Anders Prytz. Med mindre Bertelsen faktisk reelt er "fit for fight" og "tilnærmet tilbake på samme nivå som før skaden", så er ikke Larsen det dummeste alternativet jeg har sett. Dessuten er han norsk.

Det kan fort ta 1-2 år før Bertelsen virkelig er tilbake på det nivået han hade før skaden. Ikke bare skal fysikken på plass, men også den psykiske delen av spillet. Bygge opp motet til å tøre å gå inn i dueller for fulgt igjen, og ikke minst: Kamptrening.

For ikke å snakke om at Bertelsen har en kontrakt som går ut etter neste sesong, mens storklubben fra oppvekstbyen lusker i kulissene.

Skjønner ærlig talt ikke hvorfor ikke FFK har kastet seg inn her, Larsen ville vært et fullgodt alternativ både på venstreback og venstrekant, to posisjoner der vi trenger alternativer (Kvisvik ustabil, Bertie skadet og med ukjent fremtid, Stadheim og Prydz som strengt tatt sliter med å holde TL-nivå), han er som nevnt Norsk, tilgjengelig for en meget overkommelig pris.. Blir irritert om han havner i en tulleklubb som Sandefjort.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340