Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 04 jul 07, 09:45
Endret: 04 jul 07, 09:49

Enig at pressen og journalister ofte går over lik uten å sjekke sanhetsgehalt i hva de skriver. F-B er intet unntak i så måte, men når det gjelder Morgan Andersen er ikke pressen alene den stygge ulven. Morgan A. har i sin yrkeskarriere sjøl skaffet seg et "frynset" rykte, delvis med hjelp av pressen. På godt og vondt.

Morgan A kan på mange måter sammenlignes med de artister som benytter f.eks " se og hør" for å eksponere seg sjøl, og etterpå dersom de ikke liker hva "blekka" skriver  begynne å sutre og snakke om personvern.

Mao som påpekt tidligere Morgan A hadde allerede et "frynset" rykte i store deler av fotball Norge da FFK ansatte han, og det var og blir en del av den risiko man tok.

Når FFK nå så ukritisk slipper Morgan A til med sitt forsvar i egen TV-kanal, betyr det selvsagt at de gir han sin fulle støtte. Hvilket er positivt, men konsekvensen må være at dersom Morgan blir dømt må styret også ta konsekvenser av sin ukritiske handling.

Håper selvsagt at Morgan A ikke blir funnet skyldig og som flere påpeker han er uskyldig til det motsatte er bevisst.

Men, det er ett men.......... dessverre har "folket" en tendens til å si "ingen røyk uten ild" og i Morgan sitt tilfelle er det nesten som å "helle bensin på bålet", Uansett FFK er den store tapere, men det var en kalkulert risiko som ble tatt.

Konklusjon, gjentar at jeg håper at Morgan ikke blir dømt og at saken glir over uten for store negative konsekvenser for FFK.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f