Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

solgaard

Juniorspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 77

Lagt til: 02 jul 07, 16:43
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Opprinnelig postet av solgaard

Selvfølgelig er det på sin plass å bue på egne spillere!

 

Mener generelt at du er på ville veier.

Vedr. dette temaet så skjønner jeg raskt at vi er to "motpoler" og her blir vi aldri enige, men synes ikke du skal trekke paraleller mellom det å få "bank av kona" / bli "mobbet på jobben" med å slenge med leppa på kamp. Bør ikke ha private/ sosial problemer for å være engasjert på kamp.

Jeg står fortsatt for det jeg sa og mener at mishagsytringer er en ting som hører fotballen med og som spillere er, eller i det minste bør være, forberedt på. Fotball er ikke et vanlig type yrke selv om det er mye som er sammenlignbart (bl.a. bør man kunne forvente arbeidsinnstas og riktige holdninger - hvis ikke som får man raskt beskjed om å tilpasse seg deretter).

Kan kanskje være enig med deg om at Risholt var er litt vagt eksempel, da han selvfølgelig var en humørspiller. Men han hadde likevel, etter min mening, en enorm vinnervilje og et sterkt ønske om å motbevise kritikk. 

Jeg mente heller ikke å si at supportere som har fulgt med siden 2.div.-tiden er noe bedre enn "nye" supportere (den diskusjonen forblir et evig tema), jeg mener bare at mentaliteten er veldig annerledes når det gjelder begrepet "støtte".

Jeg synes fotsatt det var riktig å pipe laget av banen etter 90 min (om det var riktig etter 45 min kan man jo spørre seg om?) - det er en effektiv måte å si i fra på om at dette ikke var bra. Det går dessuten ikke på person, men derimot hele laget og det bør en profesjonell fotballspiller tåle.

Så hvordan skal budskapet formidles fra tribunen mot banen dersom man ikke er fornøyd med spill/ innstas? Skal man tie helt?

 

---------------------------

Pontus


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f