Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

pølse

A-lagspiller

Ble medlem: 15 mar 04
Innlegg: 525

Lagt til: 02 jul 07, 04:41
Det er leit å se Toth sitte på benken i år, med tanke på hvor god og viktig han var for oss i fjor. Men for meg virker det som at han ikke passer inn i spillestilen Grönis bruker, og han har ikke akkurat imponert meg i 2. lagskampene jeg har sett.

I dag viste Grönhagen i mine øyne den største feilen han har gjort hittil i sesongen, selv om den ikke var enormt stor. Etter det jeg hørte Kvisvik fortalte etter kampen, virket det som han hadde ønsket å ikke spille hele kampen selv. Men da ville jeg heller gjort som ffksupporter.net skrev i sin artikkel om kampen, brukt han fra start og heller byttet han ut i pausa. I tillegg skjønner jeg ikke hvorfor han velger å bruke Prytz kamp etter kamp. Skulle tro mannen var en svensk utgave av Vebjørn Hagen. Har et fantastisk pent frispark som suser rett i mål, men spiller forferdelig ellers.

Grönhagen har virkelig imponert meg denne sesongen! Han har hvertfall fått meg til å se svakhetene Eggen hadde som trener. En sympatisk svenske i ekstremt trange jeans!

---------------------------

You just have to accept that some days you`re the pigeon, and some days you`re the statue.
David Brent


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340