Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

geirsand

Knøttespiller
Ble medlem: 11 feb 07
Innlegg: 29

Lagt til: 02 jul 07, 02:36

Etter halve sesongen, må jeg si jeg er veldig imponert over hvordan Grönhagen fremstår. Imponert over både laguttak, taktiske disponeringer underveis i kampene og ikke minst hvor lite han blir påvirket av ytre (og mindre viktige) faktorer som dommere og enkeltepisoder under kampene.

Laguttak
Jeg har ytterst sjelden vært uenig med noe laguttak til nå. Det virker også som de fleste andre her inne stort sett er enig. Det er en sjeldenhet. Han ser utover navn, og har ikke vansker med å benke stjernene, f.eks kvisvik. At f.eks Multe skulle få spille så mye, hadde jeg aldri trodd, men han har faktisk vært verdifull i en del kamper, spesielt vanskelige bortekamper. Noe småpirk er det, men stort sett har han en klar tanke bak.

Taktiske disponeringer
I flere kamper har bytter ført til endringer av kampbildet. F.eks borte mot Brann med to bytter i pausen og hjemme mot start med tarik/fofana byttet plasser. Han tør å ta grep når det ikke fungerer og venter ikke med å gjøre endringer før det er for sent. Igjen viser Grönis stor forståelse for spillets gang og hvordan han kan endre det.

Fokusering
Det som kanskje har imponert mest er hvor fokusert han er på de riktige tingene. Enkeltepisoder skyver han raskt unna. Har fortsatt ikke hørt ham syte på dommeren som alle andre tippeligatrenere har gjort. Han fokuserer heller på hvordan laget kan forbedre seg som helhet. Jeg blir alltid sikker på at FFK har en topp trener når jeg hører han uttale seg - det er kun fotballfaglig og fokus på å øke sannsynligheten for at laget skal vinne. Dette kan faktsk ha noe med alder å gjøre. De fleset andre trenerene er jyplinger i 30-åra som nylig har avslutta en trenerkarriere selv.

Oppsummert - veldig fornøyd med trenervalget og sikker på at Grönis har fått mye ut av det spiller materialet han overtok. Vi må ikke glemme at FFK ble dømt nord og ned av nesten alle eksperter før seriestart. Sett ut i fra forhåndstipsene, er FFK en av de store vinnerne så langt i sesongen - mye takket være Grönis. Jeg er spent på fortsettelse og om han klarer å forme et lag med riktige spillertyper eller om hans styrke ligger i å motivere en ny spilelrgruppe  - ikke forme den helt selv. Det er først resten av denne sesongen og neste vi ser konturene av langtidsplanene til Grönis.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340