Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 02 jul 07, 01:42
Jeg synes Fofana var til dels veldig god i 1. omgang. Han imponerer meg med sin evne til ofte å komme foran forsvarsspillerne og vinne ballen i vanskelige situasjoner. Er også god på å holde på den, men velger litt for ofte feil løsninger når han beveger seg fremover. Likevel synes jeg han var bedre offensivt enn Tarik i dag. Ellers er det et problem med Fofana at han ofte starter kampene veldig lovende, men faller etter hvert ut og mister spruten i 2. omgang.

Av enkeltspillere vil jeg trekke frem Raio Piiroja og Pål André Czwartek som våre beste. Piiroja er igjen enormt god og viktig i duellene. Czwartek gjør definitivt sin beste FFK-kamp for sesongen. Nesten feilfri defensivt, og bidrar mer enn på evigheter fremover med gode løp. Kanskje føler han konkurranse fra Sjöberg og trenger det for å heve seg? Uansett pleier jo Czwartek å komme snikende i form når høsten nærmer seg...

På midtbanen synes jeg verken Bjørkøy eller Ramberg imponerer veldig. Bjørkøy har noen dårlige avslutninger, én god (når Jarsten har en mesterlig redning) og scorer fra straffemerket. Ellers synes jeg ser ham jogge tilbake litt for ofte. Virker nesten litt uinspirert. Ellers synes jeg både Ramber og Bjørkøy blir liggende litt for høyt samtidig i banen av og til. Det blir en del rom bak midten og foran forsvaret vårt som Odd utnytter. Jeg vil ha en mer diamant-lignende formasjon, og det får vi nok når Kasey Wehrman kommer!

Tarik er tydelig sliten om dagen og får det ikke til å stemme teknisk, men jeg synes i hvert fall han legger ned en god innsats når ting ikke fungerer, og det er forsåvidt prisverdig. Han har spilt veldig mye kamper og trenger sannsynligvis en ferie for å lade batteriene.

Best på midten synes jeg faktisk Miikka Multaharju er i dag. Han har en fantastisk innstilling og løper frem og tilbake på kanten som om han skulle hatt Djevelen i ryggen. Han har ofte store rom på høyre kant i 1. omgang, men blir brukt altfor lite av den sentrale midtbanen om tydelig mangler overblikk. På en anledning så spiller Ramberg over til Multaharju først når publikum har ropt seg hese på at vi faktisk har en høyreside hvor det er mye rom...

Multaharju er vel også bare en dårlig pasning fra Gardar Johannsson unna å score før pause. Vel og merke hvis han hadde scoret alene med keeper.

Ellers er jeg litt skufffet over Grönhagen i dag. Forstår ikke hvorfor Raymond Kvisvik sitter på benken fra start i en kamp som vi skal styre. Det er nettopp i slike kamper Kvisvik virkelig er god. Argumentet om at han ikke holder i 90 minutter kjøper jeg ikke. Da er det i såfall bedre å bruke ham fra start og heller bytte ham ut når det er tomt.

Jeg synes også det er merkelig at det er Johannsson som byttes ut først i dag. Han er vårt eneste oppspillspunkt og bør være på banen mot et lag som ligger dypt. Dessuten er han i scoringsform, og selv om han ikke var lysende den tiden han spilte, så synes jeg andre burde vært byttet ut før. Enten et bytte med Fofana, eventuelt kunne en veldig svak (igjen) Anders Prytz vært tatt utt og Multaharju satt ned som venstreback.

Nå må vel Anders Prytz stå over neste kamp på grunn av gule kort, og jeg ser ikke bort i fra at det er lenge til vi ser ham neste gang fra start på a-laget. Forhåpentligvis er Trond Erik Bertelsen tilbake når høstsesongen starter opp. Hvis ikke er Miika Multaharju også et bedre alternativ.

Det var mine tanker om spillerne og kampen mot Odd.

Grunnen til at vi ikke vinner er forresten at vi angriper altfor "vanskelig" og smalt mot et lag som ligger dypt. Tarik trekker for mye inn i banen fra sin posisjon på venstre kant og Multaharju brukes ikke. Og det er altfor lite besluttsomhet fra 20 meter og inn. Vår ambisiøse angrepsstil skaper dessuten mange overganger for motstanderen, og det er bare naturlig at vi straffes for det.

PS! Straffesparket er billig. Antagelig feilaktig. Men vi skulle også hatt andre straffespark i kampen...












Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f