Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 25 jun 07, 00:52
var i drammen, morsom 1omg, men en skrekkelig 2omgang.....FFK burde ledet til pause, to feite fofana sjanser samt superheadingen til gardar som uforståelig nok ikke går inn!!i 2omg er godset minst ræva og vinner fortjent. må også legge til at jeg sjeldent har sett en så markeringssyk dommer som edvardsen. det at et dommer hakker opp kampen så til de grader med mye unødvendig pipeblåsning er for meg verre enn om de svikter i en enkelt situasjon(les shabani) børsen min:


staw   5    helt OK kamp, en grov miss, kan ikke klandres for målene.


pac   3   svak som "alltid". vårt svakeste ledd i 3,5 sesonger nå.



gerrbrand  4  litt under pari, sløv, ut med skade.



shabani   5  solid førsteinntrykk, kriger sterkt mot bl.a kovacs, feilaktig utvist.



piiroja    6   meget solid, rydder unna, flott scoring, ruste dog litt for ofte.




multaharju  3  BERTELSEN!!!!!!!!!multaharju har innsats.Punktum. sliter med å falle av i tide, sliter med posisjonering, sliter med pasningspillet og samspillet med stadheim er HORRIBELT!!!(især i 2omg)



tarik  3    svakeste kampen hans i år, virker "sliten". tapte nesten alle 1 mot 1 dueller, lite kreativ, forutsigbar



ramberg  5  tredje solide kampen på rad, dog er FFKs midtbane norges letteste å gli igjennom. klarer ikke helt å se hvorfor, men tidvis virker ramberg og jonna lite tilstedeværende.......



jonna   3   uff,uff.....hadde wehrman vært klar til odd kampen ville han spilt sammen med ramberg sentralt,så svak er jonna om dagen. HELT ute av form!folk ble blendet av alle scoringene hans innledningsvis men faktum er at jonna knapt har gjort en virkelig solid kamp.....snakk om negativ utvikling kontra sist sesong....en jonna tilbake i form, bertil tilbake på vback og klassespiller kasey på midten og FFK har brått 3 "nye" spillere!!



stadheim 4  fin 1omg, lure pasninger, vinner dueller og vår bestemann, faller fullstendig sammen i 2omg og spiller til 2er på børsen(6+2/2), uinspirert, giddalaus, rett og slett SVAK.



fofana   3    SKAL score minst 1mål i dag, altfor svakt. vi må kunne forlange scoringer i de situasjonene. tidvis også uinspirert, samtidig som man ser potensialet....frustrerende!!west fra start mot odd!



gardar  5   har virkelig fått troen på denne mannen!sterk, vinner dueller og står på, har ekstremferdigheter når det kommer til avslutinger og dempinger til lagkamerater. uten tvil et klokt fotballhode! uhyre nære en ny goal.

---------------------------

UEFA KØPPEN 2007?!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340