Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 24 jun 07, 23:34
Opprinnelig postet av aavdst

Synes ikke vi skal skylde på dommeren fordi vi tapte i dag. Jeg er vanligvis ingen fan av Edvardsen, men synes ikke han gjorde noen store denne gang. Kortene var greie de. De gule kom vel for munnbruk.  Edvardsen er vel den dommeren som tåler minst av dette slaget. Han burde kanskje lære seg å ta frem glimtet i øyet og la ting passere i to sekunder før han griper til lommen. Men direkte feil er det ikke å gi gult. Og det røde var korrekt i.o.m Shabani var bakerste mann. Det blir selvfølgelig et skjønnsmessig tema hvorvidt Godset-spilleren hadde en klar avslutningsmulighet dersom han ikke ble felt. Men fellingen var klar nok, og han var bakerste mann.

Håper denne kampen fort går i glemmeboken og at vi tar en fryktelig hevn over Odd neste runde.



Synes du er snill med Edvardsen her, aavdst, men er HELT enig at dette tapet klarte vi greit å påføre oss selv. Godset var faktisk så svake at det var en skam å tape i dag, synes jeg!

Når det gjelder kortene, så er det for hvert kort en håpløs avgjørelse av dommeren IMHO:
Gult til Bjørkøy: Isolert sett et greit kort, men kun ca. 10 minutter før slipper en Godsetspiller unna en ganske så tilsvarende situasjon med kun tilsnakk.

Gult til Ramberg: Hvis han fikk gult for tacklinga, er det en håreisende avgjørelse (sier han som sto laaang unna.. ;-). Hvis han, som jeg tror, fikk det for kjefting så oppsummerer det min forståelse abv Edvardsen: arrogant. Og uten menneskeforståelse. Han MÅ kunne forstå at en spiller kan bli frustrert i en sånn situasjon, og med mindre det er VELDIG grove ting som kommer så burde det holde LENGE med tilsnakk.

Det røde er det verste: Ja, han er bakerste mann. Men sier reglene noe om bakerste mann? NEI! Det er snakk om man blir fratatt en målsjanse. Og i og med at Ohr er på vei mot et sted mellom cornerflagget og mål PLUSS at en FFKspiller (Czwartek?) er inne i sikring er det røde hårreisende!

*puh* Og verst av alt: Da jeg kom hjem ble jeg møtt av en smilende svigerfar som holder med Godset...

---------------------------

Bjørn Jervell Hansen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340