Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 19 jun 07, 15:37

Jeg syns det blir feil å lage et eget felt for de syngende.. Hva med å spre seg utover, 3 forsangere på hele feltet? Jeg synger så og si hele kampen, men det er ikke alltid lett og høre hva Zoran sier..

Og dette med at damer og jenter ikke synger like bra som gutter er bullshit. På Startkampen sto det en del menn rundt meg, som sang litt forsiktig på noen sanger. Et par rader bak sto det et par damer som sang høyt, HØYT! Nedenfor meg sto det i tillegg tre ungdomsjenter som sang og hoppet og var veldig mye mer med enn mange av mennene som sto rundt meg!

Men det som kanskje irriterer meg mest er alle folka som står og holder kjeft nesten hele sangen, men er de som synger høyest på "dommerjævel" og "møkkalag", samt de som buer høyest under lagoppstillingen. Det er merkelig at det på nevnte "møkkalag", er et dobbelt så høyt volum fra Plankehaugen, som feks. på Pippisangen.

Men jeg syns også det er rart at når noen andre enn Zoran og de rundt ham starter en sang, blir det på en måte fryst ut. Det var en del bak meg som startet en sang på søndag, men som de mest "hardbarka" sangerne ikke ville være med på. Er det bare det Zoran starter man kan synge på?

Jeg tror at hvis man lager et eget felt for de veldig aktivt syngende, blir det bare de som synger, og de som fra før sang litt, slutter å synge. Er det et par overalt som tør å synge, vil det dras med flere. Det er vanskelig å skulle ta initiativ til å synge, hvis ingen andre rundt en gjør det!

Og et lite tips til deg Zoran: Jeg syns du er en utrolig bra forsanger som er flink til å engasjere mange. Det er bra at du tar tak når det går dårlig, og kjefter feltet opp. Men når folk da begynner å synge høyt, hadde det kanskje vært lurt å rose dem i større grad? Etter at du sa i fra, ble det jo mye bedre. Da syns kanskje noen det er hyggelig at det blir satt pris på, i form av ros/ applaus eller lignende.. Stå på!

 

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340