Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 19 jun 07, 14:00

Opprinnelig postet av Klokan
Altså i det øyeblikket jeg kom så henvendte jeg meg til damen og forklarte henne at det var ikke lurt sted til å stå. For det første fordi gutten stå rett ved siden av meg og jeg synes det blir formye om å holde i gang og så skal jeg i tillegg se hvor jeg trøkker eller sånn. I tillegg sa jeg at dette kommer til å bli trangt der og er ikke heldig å stå der hvor folk hopper mest. Må innrømme at en tanke slo meg i hodet og jeg ble faktisk litt lei meg når dem gikk. tenkte bare at kanskje han guttungen spurte mora om å stå der fordi han syntes det var stas ... Dessverre det ble slikt som det ble....

Dette er iallefall det jeg mener er den rette måten å gjøre det på! Jeg oppfattet det slik at de hadde blitt bedt om å flytte seg på en ufin måte.

PH må rekruttere de unge. Det er de som skal ta over synginga og hoppinga når de som synger og hopper idag må ha rullator og pusteapparat for å komme seg til kamp. Det blir lettere for de som er foreldre å ta med unger hvis de vet det er fullt liv, sang og høy stemning - og ikke måtte bekymre oss om de blir kjeftet på og blir bedt om å flytte seg på uhøflig vis.

Jeg legger debatten død fra min side og gleder meg til den dagen jeg ser 95% av FB-feltet hoppe og synge i samfulle 90 minutter; damer, herrer, små barn og ungdom.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340